Kulturális-Művészeti Projektek

Lejárati Dátum:

2021. július 31.

Veszprém városa és a Bakony-Balaton régió közös pályázattal nyerte el a 2023. évi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet, amely sokszínű programjával, fejlesztéseivel törekszik a térséget európai színvonalú kulturális és kreatív színtérré növeszteni.

 

A megvalósításért felelős projektszervezet, a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. ösztönözni kívánja a már létező, hagyományokkal rendelkező kulturális rendezvények, fesztiválok fejlesztését csakúgy, mint az új, értékteremtő események, eseménysorozatok létrejöttét, valamint a kulturális alapellátást, oktatást és közművelődést biztosító intézmények és szervezetek fejlődését. 

 

Jelen felhívásban első helyen azon rendezvények, programok, projektek és fejlesztések megvalósulását kívánjuk előmozdítani, amelyek 2021. október 31-ig megvalósulva (1) segítik a kulturális alapellátás felfejlődését a 2023-as programévre, (2) hosszú távon gazdagítják a VEB2023-EKF-projekt programkínálatát, az EKF-régió kulturális életét (3) hozzájárulnak a térség kultúrájának megismertetéséhez, és ezen keresztül a magyar kultúra pozíciójának és színvonalának megerősítéséhez a közös európai színtéren (4) felkészülést jelentenek a 2023-as programévre.

 

A bírálat folyamatos, a pályázatok benyújtására július 31-ig van lehetőség.

 

A 2021. október 31. után is tartó vagy kezdődő projektek támogatására egy következő felhívásban lehet majd pályázatot benyújtani.

 

A legutóbbi információs fórumon elhangzott kérdések és válaszok jegyzéke letöltető itt >>

 

A pályázati csomag dokumentumai alább letölthetők. Szakmai terv űrlap formátuma és a költségtervező képletei javítva 04.27-én.

• Pályázati felhívás és útmutató (letölthető dokumentum)

• Pályázati adatlap (letölthető dokumentum)

• Pályázati űrlap / szakmai terv JAVÍTVA 04-27! (letölthető dokumentum)

• Költségvetési terv és kötelező tevékenységek tervező
   JAVÍTVA 04-27! (letölthető dokumentum)

• Horizontális tevékenységek útmutató (letölthető dokumentum)

• Nyilatkozat csomag 1 (letölthető dokumentum)

• Nyilatkozat csomag 2 (letölthető dokumentum)

• Segédlet átláthatósági nyilatkozathoz (letölthető dokumentum)

 

A felhívásban hivatkozott pályázati kommunikációs kézikönyv az alábbi oldalon, a pályázati kommunikációs dokumentumok dobozban érhető el. >>

 

Amennyiben a felhívás és a mellékletek tanulmányozása után még kérdés merülne fel: palyazat@veszprembalaton2023.hu

Pályázat

Jelentkező adatai

Csatolmány

A felhívásban online benyújtásra megjelölt mellékletek feltöltése (költségterv csak XLS-ben!)